Kurs

Kunne du tenke deg å bli din egen sjef?

Gjør deg klar til å være din egen sjef med et kurs hos oss i Oslo.

Hos Emina Skjønnhetssalong kan du nå ta kurs og få opplæring innen vipper og bryn. Du får tilstrekkelig med faglig kompetanse slik at du kan starte opp profesjonelt og bli din egen sjef. Vi har spesialkompetanse innenfor disse fagfeltene og står for grundig oppfølging og undervisning slik at du føler deg trygg i din videre karriere.

Med snart 10 års erfaring i bransjen vil Vanesa Jarovic ta deg igjennom vårt omfattende kurs, som vil lære deg teknikkene og ferdighetene du trenger for å skape vakre, langvarige resultater for kundene dine, og gi deg selvtilliten og kunnskapen du trenger for å lykkes.

Ønsker du å melde deg på kurs?
Send oss en melding via vårt kontaktskjema!

Slipp løs din indre skjønnhetsguru!

I samarbeid med Calma Beauty fører vi merkevarene Lash Perfect og HiBrow Norge, som er en totalleverandør av alt utstyr til profesjonelle aktører innen vippeextensions, vippeløft, brynslaminering og brynsstyling.

Når du har meldt deg på et kurs og vi har fått inn betalingen er du sikret plass. Deretter vil du motta en e- post med all praktisk informasjon vedrørende kurset. Påmelding til kursene er bindende. Ved få påmeldte til et kurs, kan kurset bli avlyst og betalingen refundert.

Hvordan fungerer et kurs hos Emina?

Når du har meldt deg på et kurs og vi har fått inn betalingen er du sikret plass. Deretter vil du motta en e- post med all praktisk informasjon vedrørende kurset. Påmelding til kursene er bindende. Ved få påmeldte til et kurs, kan kurset bli avlyst og betalingen refundert.

Etter at du har sikret din plass vil du motta en e-post med all praktisk informasjon, samt et informasjonshefte som du skal jobbe deg igjennom på egenhånd før kursdagen. Dette inneholder grunnleggende kunnskaper om huden, håret og hygiene relatert til skjønnhetsbehandlinger.

Kursene er delt opp i to deler; teori og praksis. Det avtales med hver kursdeltaker et tidspunkt som passer for digital gjennomgang av teori. Etter gjennomgått teori er det en fysisk samling hvor en jobber på modeller og praktiserer behandlingene, med assistanse og oppfølging av kursleder.

Hvilke kurs tilbyr Emina Skjønnhetssalong?

Hos Emina Skjønnhetssalong i Oslo kan du utdanne deg innen klassisk vippeextensions, HiBrow brynsstyling, Brynslaminering og vippeløft. Det er mulig å ta kursene hver for seg eller som kombinerte kurs.

Hvordan melde seg på kurs? Kontakt info@emina.no på e-post om ønsket kurs. Kommende kursdatoer kommer.

Trykk på kurset du ønsker mer informasjon om.

Ønsker du å lære deg teknikker for å legge et nytt sett med klassiske vipper? Har du ingen erfaring fra før og ønsker å komme inn i bransjen? Da er dette kurset for deg!

Kursdagen går over 1 obligatorisk dag over to deler. Vi starter alltid med introduksjon og teori, før vi begynner med praksis på dukke og modell. Teorien vil også omhandle informasjon fra informasjonsheftet du får i forkant av kursdagen, og kursholder vil stille spørsmål om dette for å forsikre om at kursdeltaker forstår innholdet. Teoridelen inkluderer også produktopplæring, hvor alle produkter presenteres og hva de brukes til, anatomi om naturvipper, syklus og kontraindikasjoner, kundehåndtering og oppsett av stasjon.

Før praksisdelen settes i gang går vi igjennom steg for steg i behandlingen, design og påføring, etterbehandling og andre tips. Deretter får kursdeltaker øve på teknikken og bli kjent med produktene, og etter trening på dukke kommer en modell som skal legges vipper på.

Etter endt kursdag kan du avtale med kurslederen om ekstra dager dersom du ønsker mer trening med veiledning til stede – så klart uten ekstra kostnad! Mengdetrening er ekstremt viktig for å lykkes videre. Øve på teknikk, øve på tid, øve på påføring.

Når kursdeltaker jobber selvstendig er det naturlig at det kommer ulike situasjoner som en ikke vet hvordan en skal håndtere. Da er din kursleder tilgjengelig for support.

For å få diplom for bestått kurs skal du i ettertid av kurset levere små oppgaver som består av bilder og videoer innen 4 mnd etter kurset. Du velger selv når du leverer, men antall materialer skal være mellom 1- 10 stk.

Når oppgavene er godkjent, mottar du diplomet ditt. Startpakke mottar du direkte etter kursdagen, som inneholder alt du trenger for å starte opp for deg selv.

Start-kit inneholder:

 • SIngle vipper i C-curl fra lengden 9mm til 12 mm.
 • Pinsetter.
 • Lim.
 • Teip, pads, børster, rens.
 • Kursmanualer.
 • Vedlikeholdsbrosjyre.
 • Konsultasjonskort til kunden.

Pris for kurs: 9000,- Delbetaling er mulig.

Vippeløft er noe alle bør ha på behandlingsmenyen sin. På dette kurset lærer du deg det grunnleggende du trenger for å utføre et trygt, effektivt og hygienisk vippeløft.

På kurset lærer du kjemien bak permanent lotion; hva dette er og hvordan det fungerer. Samtidig går vi kort innom hårets anatomi og kontraindikasjoner for behandlingen. I praksis vil du få prøve deg frem på modell og lære fremgangsmåten for et vellykket resultat.

Etter endt kurs mottar du et internasjonalt godkjent diplom for bestått kurs i vippeløft og start-kit for oppstart.

Start-kit inkluderer:

 • Kursmanualer.
 • Produkter for alle steg i vippeløft prosessen.
 • Farge for vipper.
 • Pads, børster, rens.
 • Lim, silikonskjold og instrumenter.
 • Kursmanualer.
 • Vedlikeholdsbrosjyre.
 • Konsultasjonskort til kunden.

Pris for kurs 6000,- Delbetaling er mulig.

 

Lær deg hemmeligheten bak symmetriske øyebryn. Med kurs i HiBrow Brynsstyling lærer du avansert oppmåling og teknikken for å tegne opp brynene, før farge, napp, voks og tråd brukes for å forme brynene. Behandlingen avsluttes alltid med styling av brynene. På kurset lærer du hvordan du skal style brynene til kunden din for å oppnå de skarpe og definerte linjene i brynet.

Etter endt kurs mottar du et internasjonalt godkjent diplom i HiBrow Brynsstyling og start-kit for oppstart.

Start-kit inkluderer:

 • Produkter for alle steg i brynsstyling prosessen.
 • Farge for bryn.
 • Børster, spateler og instrumenter.
 • Voks, pinsett og tråd.
 • Stylingsprodukter.
 • Oppmålingsprodukter.
 • Kursmanualer.
 • Vedlikeholdsbrosjyre.
 • Konsultasjonskort til kunden.

Pris for kurs 4500,- Delbetaling er mulig.

Hvis målet ditt er å skape ryddige og fyldigere bryn, med skarpe linjer, så er dette kursrt for deg. Dette er en populær behandling som passer for alle, enten man ønsker å oppnå fyldigere bryn, at hårene skal ligge i ønsket retning, rette ut krøllete hår eller få øyebryn som andre snur seg etter.

På kurset lærer du kjemien bak laminering; hva laminering er og hvorfor det fungerer som det gjør. Samtidig lærer du om hårets anatomi og kontraindikasjoner for behandlingen. I praksis vil du få prøve deg frem på modell og lære fremgangsmåten for et vellykket resultat.

Etter endt kurs mottar du et internasjonalt godkjent diplom i HiBrow Lamination og start-kit for oppstart. 

Start-kit inkluderer:

 • Produkter for alle steg i lamineringsprosessen.
 • Farge for bryn.
 • Børster, spateler og instrumenter.
 • Voks, pinsett og tråd.
 • Stylingsprodukter.
 • Oppmålingsprodukter.
 • Kursmanualer.
 • Vedlikeholdsbrosjyre.
 • Konsultasjonskort til kunden.

Pris for kurs 3000,- Delbetaling er mulig.

Som bedriftseier kan man ofte føle seg litt «lost». Hva gjør jeg feil? Hvordan kan jeg gjøre det bedre? Hva mangler jeg? Hvor er min plass? Med bedriftscoaching vil gründer Vanesa Jarovic, eier av tre bedrifter, veilede deg til en bedre strategi for din bedrift. 

Velkommen til Emina

Gjør deg kjent med vår avbestillingspolicy

Forsinkelse
Vi ber om at alle våre kunder kommer presist og alene til sin time for å unngå unødvendig trafikk i lokalet. Reservasjoner som er mer enn 15 minutter forsinket vil forfalle med et gebyr på 85% av timens helhet.

Avbestilling av time
Avbestilling må skje senest 24 timer (arbeidsdager) før reservert tid. Kanselleringen som oppstår utenfor dette tidsrommet og/eller reservasjoner som ikke avbestilles vil bli belastet med 85% av reservasjonens helhet. Dette gjelder uansett grunnlag for kansellering av time.

Flytting av time
Dersom du ønsker å flytte timen din innen 24 timer før behandling, kan denne flyttes innen 7 dager fra opprinnelig tidspunkt, med forbehold om at det finnes ledige timer i det tidsrommet og mot et gebyr på 220,-

Avbestillingspolicy gjelder også for reservasjoner som er reservert innen 24 timer før behandling.