Om oss

Velkommen til trygghet og velvære

Kunsten av naturlig skjønnhet. Hos oss får du litt luksus og pusterom i en ellers travel hverdag.  I våre rosa lokaler på Grünerløkka tar vi vare på deg og din naturlige skjønnhet. Velg blant en rekke skjønnhetsbehandlinger og få et avbrekk i hverdagen.

Alle behandlere spesialiserer seg innen hvert sitt felt

Sammen yter vi alt du trenger, i høyest kvalitet med best kundeservice! 
Vår unike skjønnhetssalong er lokalisert sentralt på Grünerløkka. Med bred kunnskap leverer vi et unikt resultat. Emina Skjønnhetssalong er et konsept som bygger på samhold og teamwork. Du som kunde skal til enhver tid føle deg trygg uavhengig av hvilken behandler du kommer til. Vi bruker store summer hver måned på kurs og oppfølgning av alle ansatte for at standard og kvalitet alltid skal være på topp. Hos oss er vi ett team ❤ 

Kjerneverdiene våre er: 
Kvalitet, felleskap, tillit, etikk, kundeservice, teamwork og engasjement.

Historien bak Emina Skjønnhetssalong

Som 16-åring tok jeg steget inn i skjønnhetsbransjen. Jeg bestod mitt første kurs: negler, negloppbygning og negledesign. Med stadig voksende kundegruppe tok jeg steget videre og tok kurs i vippeextensions. Deretter har jeg bestått og utført en rekke kurs innen flere behandlinger med vippeextenions, vippeløft, brynstyling, brynslaminering, voks og permanent makeup. Jeg drev kun et enkeltmannsforetak på den tiden og hadde ingen idé om å skulle åpne større og ha flere ansatte. Men etterhvert som både kunnskap, erfaring og passion vokste, samt en kundebase som stadig spurte «skal du ikke åpne eget snart?», var det kun én visning som skulle til før jeg åpnet Norges kanskje mest rosa salong.

Emina skjønnhetssalong var kun en tanke 1. Oktober 2020 – allerede 4.november samme år åpnet vi dørene til Emina Skjønnhetssalong i Oslo for første gang. 

Allerede fra start var det viktig for meg å skape samhold og trygghet i salongen. Både for ansatte og kunder. Vi brukte, og bruker enda, store ressurser på kurs for å alltid kunne tilby den beste kvaliteten til våre kunder.  

Vanesa Jarovic
Gründer

 

Velkommen til oss!

Daglig leder og CEO

spesialiserer seg innen vipper og bryn. Utfører også permanent make-up på lepper.

Ansatte hos Emina Skjønnhetssalong

Negltekniker

Spisskompetanse innen negler og pedikyr. Utfører også hårfjerning med voks.

Ansatte hos Emina Skjønnhetssalong

Negl- og brynstekniker

Utdannet makeupartist, praktiserer behandlinger med bryn, negler og hårfjerning med voks.

Ansatte hos Emina Skjønnhetssalong

Bryn- og vippetekniker

Utfører vippe- og brynsbehandlinger, voksing og har kompetanse innen negler.

Ansatte hos Emina Skjønnhetssalong

Vippe- og brynstekniker

Spesialiserer seg på vippeextensions. Utfører vippeløft, brynslaminering, brynsstyling og voksing.

Emina Skjønnhetssalong

Markedskoordinator

Ansvar for planlegging og utføring av innhold på sosiale kanaler, nettside og mail. 

Velkommen til Emina

Gjør deg kjent med vår avbestillingspolicy

Forsinkelse
Vi ber om at alle våre kunder kommer presist og alene til sin time for å unngå unødvendig trafikk i lokalet. Reservasjoner som er mer enn 15 minutter forsinket vil forfalle med et gebyr på 85% av timens helhet.

Avbestilling av time
Avbestilling må skje senest 24 timer (arbeidsdager) før reservert tid. Kanselleringen som oppstår utenfor dette tidsrommet og/eller reservasjoner som ikke avbestilles vil bli belastet med 85% av reservasjonens helhet. Dette gjelder uansett grunnlag for kansellering av time.

Flytting av time
Dersom du ønsker å flytte timen din innen 24 timer før behandling, kan denne flyttes innen 7 dager fra opprinnelig tidspunkt, med forbehold om at det finnes ledige timer i det tidsrommet og mot et gebyr på 220,-

Avbestillingspolicy gjelder også for reservasjoner som er reservert innen 24 timer før behandling.