Russisk Pedikyr

Hva er russisk pedikyr? Dette er en pedikyr som utføres med en ny skjønnhetsteknikk inspirert av pedikyr utført av russiske kvinner. Russiske kvinner har brukt denne teknikken i flere år. I Norge er det få salonger som tar i bruk denne teknikken. Emina Skjønnhetssalong i Oslo benytter kun russisk teknikk i behandlinger.

Russisk pedikyr er populær å kombinere med gelelakk. Neglene formes med elektrisk fil og lakkes med semi-permanent lakk i ønsket farge og/eller design. Resultatet er en jevn lakk med varighet opptil 8 uker.

Hva skiller russisk pedikyr med annen pedikyr? I behandlingen benyttes det ikke fotbad slik som klassisk pedikyr kjennetegnes med. En russisk pedikyr er en komplett behandling av hele foten. Med elektrisk fil fjernes all død og hard hud på hele foten. Dette krever at terapeuten er dyktig, nøyaktig og stødig på hånden. Den elektriske filen justeres med ulike hastigheter og driller i forhold til hver klient.

Elektrisk fil benyttes på negler, neglebånd, heler og hele foten. Derfor garanterer russisk pedikyr et unikt resultat, hvor foten etterlates sunn og myk. Dette er en behandling som passer til begge kjønn.

Pedikyr har flere fordeler. Blant annet vil du oppleve helsemessige fordeler dersom du får en pedikyr-behandling jevnlig. 

  • fjerner død hud, skitt og bakterier som kan føre til hard og sprukket hud, samt vorter ol. Dette er tilstander som kan føre til andre skader, i blant annet knær.
  • reduserer forekomst av inngrodde negler, vond lukt og infeksjoner.
  • forebygger skader og vondter i ankler og knær.
  • positiv innvirkning på betennelser.
  • øker blodsirkulasjon i føtter og ben.
Har du spørsmål om pedikyr? Se ofte stilte spørsmål.

Velkommen til Emina

Gjør deg kjent med vår avbestillingspolicy

Forsinkelse
Vi ber om at alle våre kunder kommer presist og alene til sin time for å unngå unødvendig trafikk i lokalet. Reservasjoner som er mer enn 15 minutter forsinket vil forfalle med et gebyr på 85% av timens helhet.

Avbestilling av time
Avbestilling må skje senest 24 timer (arbeidsdager) før reservert tid. Kanselleringen som oppstår utenfor dette tidsrommet og/eller reservasjoner som ikke avbestilles vil bli belastet med 85% av reservasjonens helhet. Dette gjelder uansett grunnlag for kansellering av time.

Flytting av time
Dersom du ønsker å flytte timen din innen 24 timer før behandling, kan denne flyttes innen 7 dager fra opprinnelig tidspunkt, med forbehold om at det finnes ledige timer i det tidsrommet og mot et gebyr på 220,-

Avbestillingspolicy gjelder også for reservasjoner som er reservert innen 24 timer før behandling.