OM OSS

Hold My Hair er et lite eco-friendly merke som lanserte 22.02.22, med en visjon om å levere trendy og sterke klyper til den norske forbruker.

Da merket har stort fokus på å være inklusivt for alle, har vi valgt å legge oss på en prisklasse som gjør det mulig for alle å unne seg en hårklype.

Fra grunnleggeren

«Da jeg lette etter hårklyper som i god kvalitet og som er sterke nok til å holde alle typer hår, fant jeg et hull i markedet. Jeg fant ingen hårklyper som faktisk holdt håret oppe hele dagen og som ikke knakk etter et par bruk, så jeg bestemte meg for å lage mine egne.

Hårklypene til Hold My Hair er lagd for å inkludere alle minioriteter og hårtyper. Vi har valgt ut flere ulike design for at alle kan finne en favoritt.

Og visste du.. at ved nye lanseringer så tar vi alltid med deres ønsker og meninger?«

– Vanesa

@holdmyhair.no

Følg oss på tiktok og instagram

Vi oppdaterer våre sosiale plattformer jevnlig med tips, tutorials og inspirasjon. Følg med der for gode tilbud og giveaways.

700+ fornøyde kunder

Vi elsker å se dere med produktene våre. Husk å tagge oss @holdmyhair.no slik at vi kan reposte deg!

Frakt med sporing og HeltHjem innen 4-7 virkedager

Fri frakt på ordre over 599,-

Betal trygt med visa, vipps eller Klarna

Norsk kundeservice med rask respons

© 2023 Hold My Hair. All rights reserved.

Velkommen til Emina

Gjør deg kjent med vår avbestillingspolicy

Forsinkelse
Vi ber om at alle våre kunder kommer presist og alene til sin time for å unngå unødvendig trafikk i lokalet. Reservasjoner som er mer enn 15 minutter forsinket vil forfalle med et gebyr på 85% av timens helhet.

Avbestilling av time
Avbestilling må skje senest 24 timer (arbeidsdager) før reservert tid. Kanselleringen som oppstår utenfor dette tidsrommet og/eller reservasjoner som ikke avbestilles vil bli belastet med 85% av reservasjonens helhet. Dette gjelder uansett grunnlag for kansellering av time.

Flytting av time
Dersom du ønsker å flytte timen din innen 24 timer før behandling, kan denne flyttes innen 7 dager fra opprinnelig tidspunkt, med forbehold om at det finnes ledige timer i det tidsrommet og mot et gebyr på 220,-

Avbestillingspolicy gjelder også for reservasjoner som er reservert innen 24 timer før behandling.