Vipper & Bryn

Farging av vipper

Farge på vippene gir en kontrast på øynene og gir deg et oppvekkende blikk. Fargen er permanent.

Vippeløft

Vår signatur behandling! Når vi utfører vippeløft, løfter vi og bøyer vippene i tilpasset form for dine øyne. Vi benytter oss av kjemikalier som gjør at man får et semi-permanent løft på vippene. Med vippeløft vil du oppnå et oppvekkende blikk og du kan trygt si hade til vippetang og maskara. Skånsom behandling for både øyne og vipper.

Vippeløft hos oss er alltid inklusiv farge.

Brynsstyling

En lett brynsstyling hvor vi napper og vokser brynene. Passer deg som ønsker å rydde opp i brynshårene.

Hibrow Brynsstyling

Brynsstyling med en unik teknikk fra HiBrow. Denne metoden gir deg de perfekte brynene ved oppmåling, napping, farge, voks og styling. Passer for alle som ønsker en grundig forming av bryn med et unikt resultat.

HiBrow Brynsstyling med voksing

Brynslaminering

Vår mest utførte behandling – brynslaminering er en revolusjonerende teknikk hvor vi bryter ned hårene for å restrukturere de – slik at du selv vil kunne modulere hårene i ønsket retning. Denne behandlingen inkluderer også Hibrow Brynsstyling med farge, voksing og styling.

Ofte stilte spørsmål om vipper og bryn

En vippeløft behandling utført hos Emina varer opptil 4-6 uker. 

Dersom du har fått utført vippeløft behandling hos oss, kan du få ny time etter 4-6 uker.

Dersom du har du vippeløft fra en annen salong kan det variere. Ta kontakt med oss dersom du er usikker.

Ja, farge av vipper er alltid inkludert i en vippeløft behandling hos Emina Skjønnhetssalong. En naturvippe er tynnere og lysere på tuppen, og ved å farge vippen oppnår vi er jevnere og fullere resultat. Du velger selv hvilke farge du ønsker.

For best resultat anbefaler vi at du:

Før behandling

 • bruker vippeserum og pleiende produkter.
 • ikke river av naturvipper – hvis du for eksempel har vippeextensions.
 • ikke bruke vippetang.
 • ikke benytter solarium rett før timen.

Etter behandling

 • unngår all vann og fukt på 24 timer. Dette er en kjemisk behandling som er fullført etter 24 timer. Vann, fuktighet og høyt tempererte omgivelser vil påvirke prosessen.
 • unngår å klø deg i øynene de første 24 timene.
 • bruker vippeserum eller pleiende produkter for å gi næring og fuktighet til naturvippene.
 • etter 24 timer kan du returnere til din daglige rutine med produkter og sminke. 
 • dersom du ønsker å bruke mascara kan du det. Vi anbefaler ikke vannfast mascara, da dette krever mer gnukking for å få av – som kan påvirke løftets holdbarhet.

En vippeløft behandling passer til alle uansett utgangspunkt, kjønn og alder. Mange ønsker en vippeløft behandling som et alternativ til vippeextensions.

En brynslaminering som er utført hos Emina Skjønnhetssalong varer i 4-6 uker. 

Etter utført brynslaminering behandling hos Emina Skjønnhetssalong kan man få ny behandling tidligst etter 6 uker. Vi tilbyr oppfriskningstime av brynslaminering (og HiBrow Brynsstyling) som kan taes innen 3-4 uker. En slik time frisker opp behandlingen slik at brynene holder seg freshe lenger.

Dersom du opplever at hårene blir tørre etter brynslaminering, er dette et tegn på at hårene mangler fuktighet og trenger bedre etterbehandling. Dårlig etterbehandling av brynene resulterer i at hårene kan bli tørre, føles stive og eventuelt gi en liten «krøll». 

Dette gjør du:
1. Shampooner hårene og skyll av med vann.
2. Legg på balsam/hårmaske og la virke i 10-20 minutter. Skyll av med vann.
3. Børst hårene i retningen du ønsker å ha de og legg på fuktighetsserum.
4. Bruk eventuelt hårmaske på brynene om natten.

For best resultat anbefaler vi at du:

Før behandling

 • ikke klippe, nappe, vokse eller skjære brynene i god tid før behandling. Gjerne spar i noen uker.
 • ikke benytte solarium rett før timen da dette kan gi reaksjon på voks.
 • ikke bruke selvbruning før timen da dette påvirker fargen.
 • lese deg opp på behandlingen slik at du er forberedt. Noen blir ofte sjokkert over resultatet med engang, da brynene blir mye fyldigere enn normalt.

Etter behandling

 • unngår all vann og fukt på 24 timer. Dette er en kjemisk behandling som er fullført etter 24 timer. Vann, fuktighet og høyt tempererte omgivelser vil påvirke prosessen.
 • unngår å børste brynshårene i en annen retning de første 24 timene. Behandler legger hårene i en bestemt retning rett etter behandling, men etter 24 timer kan du børste brynene akkurat slik du ønsker.
 • bruker brynsserum eller pleiende produkter for å gi næring og fuktighet til naturhårene. Stive naturhår er et tegn på at hårene trenger masse fuktighet.

Alle har ulikt utgangspunkt. Det er derfor umulig å oppnå identisk resultat på alle bryn. Vi jobber alltid ut ifra ditt utgangspunkt – uavhengig om hårene er lange, tykke, tynne, mange eller få.

Nei, etter en brynslaminering blir ikke hårene låst i en bestemt retning – slik mange tror. En behandling med browlamination gjør faktisk det motsatte; hårene blir mykere og mer fleksible, slik at det blir lettere å style hårene akkurat slik du ønsker å ha de.

Brynslaminering er en behandling som passer for alle, uansett utgangspunkt. De med lite hår på brynene, kan faktisk få en skikkelig overraskelse når de ser hvor fyldig resultatet kan bli. De med små krøller i brynene kan få utført brynslaminering for å rette ut hårene og få det resultatet de ønsker.

Behandling passer for alle som ønsker å oppnå et ryddig resultat, fyldigere bryn og en enklere hverdag hvor bryn er det siste man trenger å tenke på!

Nei, med HiBrow Brynsstyling benytter vi unike teknikker for å skape et skreddersydd resultat til ditt ansikt. I motsetning til klassisk form og farge så måles blant annet brynene opp etter ditt ansikt. 

HiBrow Brynsstyling varer i 3-5 uker avhengig av syklusen til dine naturhår. Vi tilbyr oppfriskningstime til redusert pris innen 3 uker for å vedlikeholde et fresht resultat.

Ja, forming og opprydding i brynene passer for begge kjønn. Det er faktisk flere menn enn man tror som fikser brynene sine. Det er like viktig for begge kjønn å ta vare på seg selv.

Ja. Det er ikke noe farlig eller skadelig for fosteret å få utført behandlingen. Men som behandler er det vanskelig å foutse hvordan resultat blir, grunnet hormoner i kroppen. 

I noen tilfeller kan hormonene gjøre at hårene reagerer annerledes – enten at de løfter seg for mye eller for lite, samt varighet på behandlingen.

Velkommen til Emina

Gjør deg kjent med vår avbestillingspolicy

Forsinkelse
Vi ber om at alle våre kunder kommer presist og alene til sin time for å unngå unødvendig trafikk i lokalet. Reservasjoner som er mer enn 15 minutter forsinket vil forfalle med et gebyr på 85% av timens helhet.

Avbestilling av time
Avbestilling må skje senest 24 timer (arbeidsdager) før reservert tid. Kanselleringen som oppstår utenfor dette tidsrommet og/eller reservasjoner som ikke avbestilles vil bli belastet med 85% av reservasjonens helhet. Dette gjelder uansett grunnlag for kansellering av time.

Flytting av time
Dersom du ønsker å flytte timen din innen 24 timer før behandling, kan denne flyttes innen 7 dager fra opprinnelig tidspunkt, med forbehold om at det finnes ledige timer i det tidsrommet og mot et gebyr på 220,-

Avbestillingspolicy gjelder også for reservasjoner som er reservert innen 24 timer før behandling.