Vippeextensions

Hva er vippeextensions?

Vippeextensions er en måte å fremheve dine naturlige ansiktstrekk, hvor vi kan oppnå et mer våkent blikk. Vippeextensions er et kunstmateriale som skreddersys til ditt ansikt, ditt behov og dine ønsker.

Vippeextensions er små syntetiske vipper som på en trygg måte monteres på ett og ett naturhår. Noen ønsker kun en naturlig maskara-effekt, mens andre ønsker en sterkere kontrast med fylde og volum.

Vippeextensions hos Emina

Vi tror på naturlig skjønnhet. Hos oss benytter vi både brune og sorte vippeextensions i forskjellige lengde, tykkelse og bøy slik at vi kan oppnå akkurat det resultatet du ønsker. 

Før en vippeextensions time går vi igjennom en obligatorisk konsultasjon i tråd med vår ekspertise, før vi renser vippene for god hygiene og bedre holdbarhet.

Klassisk vippeextensions

Klassisk vippeextensions er den mest naturlige formen for kunstvipper. Her benyttes en 1:1 teknikk for å forlenge dine naturlige vipper. 1:1 teknikk betyr at vi fester én singel kunstvippe til én singel naturvippe. 

Klassiske vipper passer for alle og gir en naturlig maskara-look.

Volum Vippeextensions

Volum vippextensions er når vi påfører to eller flere tynne og lette kunstvipper til én naturlig vippe, for å oppnå en fyldigere effekt. Hver enkelt volumfane er håndlagde og skreddersys til hver enkelt naturvippe. Dette er en form for vippeextensions som kan lages både naturlig og dramatisk – og kan også kombineres med klassiske vipper for å oppnå en hybrid effekt.

Ofte stilte spørsmål om vipper og bryn

Vippeextensions har en varighet på opptil 5 uker, men for best og fyldig resultat anbefaler vi påfyll etter 3 uker. Merk at varighet varierer fra person til person da syklus, livsstil, kosthold og helse er ulikt hos alle.

Vi anbefaler påfyll etter ca 3 uker, men det er varierende fra person til person når de ønsker å komme på påfyll. Merk at en påfyll av vippeextensions krever at du har en viss mengde vippeextensions igjen.

En vippesyklus er hver enkel naturvippe sitt liv. Hver vippe har tre stadier i livet sitt: baby (anagen), ungdom (catagen) og voksen (telogen). Når en utvokst og moden  naturvippe faller av, fornyes den med en frisk babyvippe – det er de minste og tynneste vippehårene. Alle vipper er forskjellige og varierer fra person til person: noen har raskere og tykkere vekst enn andre, mens andre har en tregere og tynnere vekst. 

Med vippeextensions legger man godt merke til vippenes syklus. Vi fester extensions-vipper til en moden ungdom-/voksen vippe, slik at når den naturlig faller av så faller også extensions av. Vi fester ikke tunge extensions til babyvipper, da disse skal vokse seg store og sterke til din neste påfyllstime. Etter en gitt tid vil du merke at fylden på extensions blir mindre og da er det på tide med påfyll for å feste på nye extensions til nye friske vipper. 

Både ja og nei. Vi konsulterer alltid på timen om hva dine naturvipper tåler. Vi vil aldri legge på extensions som skader dine naturvipper da vi alltid vil ivareta din naturlige skjønnhet. Dersom du ønsker et resultat som ikke er helsemessig bra for dine naturvipper, vil vi alltid være ærlig og råde deg til noe annet.

Både ja og nei. For sikkerhet, hygiene og best resultat ønsker vi normalt sett ikke å ta påfyll fra andre salonger med mindre vi kjenner til salongens arbeid og produkter. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker påfyll fra en annen salong!

Vippeextensions fanger opp sminkerester, død hudceller, smuss, oljer og støv som trengs å vaskes bort for å unngå betennelser, bakterier og at vippeextensions faller av. Smuss som ikke vaskes bort og som ligger ved vipperotkanten vil danne bakterier som spiser opp røttene til naturvippene dine og skader hårsekkene.

Vippeextensions kan renses med oljefrie renser som skummes opp og børste godt med vann inn i vippene, men vi anbefaler helst vippeshampoo som er spesielt utviklet for vippeextensions.

Ja, men vi anbefaler å få utført en allergitest først.

Nei. Hos en dyktig, erfaren og utdannet vippetekniker skal ikke dette være mulig.

Vi anbefaler å booke en time for fjerning, slik at vippeextensions blir fjernet på en skånsom og hygienisk måte. Under en slik behandling bruker vi produkter som løsner opp limet. Vi anbefaler å ikke rive av vippeextensions da dette river av dine naturvipper og kan gi hovne og betente øyne.

Ja, du må være fylt 18 år for å få vippeextensions hos oss. Men dersom du har med samtykke av foreldrene dine kan du få vippeextensions fra du er 16 år.

Velkommen til Emina

Gjør deg kjent med vår avbestillingspolicy

Forsinkelse
Vi ber om at alle våre kunder kommer presist og alene til sin time for å unngå unødvendig trafikk i lokalet. Reservasjoner som er mer enn 15 minutter forsinket vil forfalle med et gebyr på 85% av timens helhet.

Avbestilling av time
Avbestilling må skje senest 24 timer (arbeidsdager) før reservert tid. Kanselleringen som oppstår utenfor dette tidsrommet og/eller reservasjoner som ikke avbestilles vil bli belastet med 85% av reservasjonens helhet. Dette gjelder uansett grunnlag for kansellering av time.

Flytting av time
Dersom du ønsker å flytte timen din innen 24 timer før behandling, kan denne flyttes innen 7 dager fra opprinnelig tidspunkt, med forbehold om at det finnes ledige timer i det tidsrommet og mot et gebyr på 220,-

Avbestillingspolicy gjelder også for reservasjoner som er reservert innen 24 timer før behandling.