Hva er vippeextensions?

Vippeextensions er en måte å fremheve dine naturlige ansiktstrekk, hvor vi kan oppnå et mer våkent blikk. Vippeextensions er et kunstmateriale som skreddersys til ditt ansikt, ditt behov og dine ønsker.

Vippeextensions er små syntetiske vipper som på en trygg måte monteres på ett og ett naturhår. Noen ønsker kun en naturlig maskara-effekt, mens andre ønsker en sterkere kontrast med fylde og volum.


booking

Vippeextensions hos Emina

Vi tror på naturlig skjønnhet. Hos oss benytter vi både brune og sorte vippeextensions i forskjellige lengde, tykkelse og bøy slik at vi kan oppnå akkurat det resultatet du ønsker. 

Før en vippeextensions time går vi igjennom en obligatorisk konsultasjon i tråd med vår ekspertise, før vi renser vippene for god hygiene og bedre holdbarhet.

Klassisk vippeextensions

Klassisk vippeextensions er den mest naturlige formen for kunstvipper. Her benyttes en 1:1 teknikk for å forlenge dine naturlige vipper. 1:1 teknikk betyr at vi fester én singel kunstvippe til én singel naturvippe. 

Klassiske vipper passer for alle og gir en naturlig maskara-look.

Volum Vippeextensions

Volum vippextensions er når vi påfører to eller flere tynne og lette kunstvipper til én naturlig vippe, for å oppnå en fyldigere effekt. Hver enkelt volumfane er håndlagde og skreddersys til hver enkelt naturvippe. Dette er en form for vippeextensions som kan lages både naturlig og dramatisk – og kan også kombineres med klassiske vipper for å oppnå en hybrid effekt.

Ofte stilte spørsmål om vipper og bryn

Hvor lenge varer vippeextensions?

Vippeextensions har en varighet på opptil 5 uker, men for best og fyldig resultat anbefaler vi påfyll etter 3 uker. Merk at varighet varierer fra person til person da syklus, livsstil, kosthold og helse er ulikt hos alle.

Når må jeg ta påfyll av vippeextensions?

Vi anbefaler påfyll etter ca 3 uker, men det er varierende fra person til person når de ønsker å komme på påfyll. Merk at en påfyll av vippeextensions krever at du har en viss mengde vippeextensions igjen.

Hva betyr en vippesyklus?

En vippesyklus er hver enkel naturvippe sitt liv. Hver vippe har tre stadier i livet sitt: baby (anagen), ungdom (catagen) og voksen (telogen). Når en utvokst og moden  naturvippe faller av, fornyes den med en frisk babyvippe – det er de minste og tynneste vippehårene. Alle vipper er forskjellige og varierer fra person til person: noen har raskere og tykkere vekst enn andre, mens andre har en tregere og tynnere vekst. 

Med vippeextensions legger man godt merke til vippenes syklus. Vi fester extensions-vipper til en moden ungdom-/voksen vippe, slik at når den naturlig faller av så faller også extensions av. Vi fester ikke tunge extensions til babyvipper, da disse skal vokse seg store og sterke til din neste påfyllstime. Etter en gitt tid vil du merke at fylden på extensions blir mindre og da er det på tide med påfyll for å feste på nye extensions til nye friske vipper. 

Kan jeg få lange og tykke vipper selvom jeg har tynne naturvipper?

Både ja og nei. Vi konsulterer alltid på timen om hva dine naturvipper tåler. Vi vil aldri legge på extensions som skader dine naturvipper da vi alltid vil ivareta din naturlige skjønnhet. Dersom du ønsker et resultat som ikke er helsemessig bra for dine naturvipper, vil vi alltid være ærlig og råde deg til noe annet.

Kan jeg ta påfyll hos dere når jeg kommer fra en annen salong?

Både ja og nei. For sikkerhet, hygiene og best resultat ønsker vi normalt sett ikke å ta påfyll fra andre salonger med mindre vi kjenner til salongens arbeid og produkter. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker påfyll fra en annen salong!

Hva menes med å vaske vippeextensions?

Vippeextensions fanger opp sminkerester, død hudceller, smuss, oljer og støv som trengs å vaskes bort for å unngå betennelser, bakterier og at vippeextensions faller av. Smuss som ikke vaskes bort og som ligger ved vipperotkanten vil danne bakterier som spiser opp røttene til naturvippene dine og skader hårsekkene.

Vippeextensions kan renses med oljefrie renser som skummes opp og børste godt med vann inn i vippene, men vi anbefaler helst vippeshampoo som er spesielt utviklet for vippeextensions.

Jeg har sensitive øyne, kan jeg få vippeextensions?

Ja, men vi anbefaler å få utført en allergitest først.

Kan jeg få lim i øyet?

Nei. Hos en dyktig, erfaren og utdannet vippetekniker skal ikke dette være mulig.

Hvordan kan jeg fjerne vippeextensions?

Vi anbefaler å booke en time for fjerning, slik at vippeextensions blir fjernet på en skånsom og hygienisk måte. Under en slik behandling bruker vi produkter som løsner opp limet. Vi anbefaler å ikke rive av vippeextensions da dette river av dine naturvipper og kan gi hovne og betente øyne.

Har dere aldersgrense på vippeextensions?

Ja, du må være fylt 18 år for å få vippeextensions hos oss. Men dersom du har med samtykke av foreldrene dine kan du få vippeextensions fra du er 16 år.