Permanent makeup

Wake up and don´t make up

Permanent makeup er kosmetisk teknikk, hvor det tilføres en type pigment i det øverste hudlaget for å fremheve for eksempel bryn, vipperot, lepper eller andre skjønnhetsstrekk.

Korrekt utført PMU vil gi en naturlig look, som fremhever dine naturlige ansiktstrekk. Før behandling konsulterer vi og måler opp, slik at form og farge vil passe deg perfekt.

Permanent makeup lipliner

Let your lips speak – med lipliner markerer vi og konturerer leppekanten. Vi oppnår en jevnere leppekant som fremhever dine naturlige lepper.
 

Permanent makeup lepper

Your forever lipstick – med permanent sminke på leppene oppnår vi en jevn farge på hele leppen. Behandlingen hjelper til å definere leppene og kan om ønsket gi et forstørret resultat.
Behandlingen har en peelende effekt på leppene, som etterlater huden fornyet og silkemyk.

Permanent makeup skjønnhetsflekk

Your beauty is just as simple – én eller flere skjønnhetsflekker har gjennom tidene vært ansett for å være meget pikante, særlig hos kvinner. På 1700-tallet laget man kunstige skjønnhetsflekker av sort taft, som man limte fast på huden, især i ansiktet. Behandlingen varer i et år før det gradvis forsvinner ved naturlige fornyelse i huden.

Ofte stilte spørsmål om PERMANENT Sminke

Hvor lenge det holder varierer i forhold til hudtype, men vi anbefaler som regel en oppfriskning ca 1 gang i året for å beholde et jevnt og fint resultat. Fordi vi tatoverer hudens øverste hudlag er dette en semi-permanent behandling som forsvinner ved celle fornyelse etter x år.

Vi benytter oss av Biotek sine produkter, en av verdens ledene leverandør innen PMU. Biotek pigmenter 100 % rene, ammine- og, parabenfri  og er ikke testet på dyr. Pigmentene er derfor helt fri for allergener, og dermed helt trygt for alle å bruke. 

Lepper/lipliner: Behandlingen varer i inntil 4 år. Korrigering/refill er mulig innen 3-6 måneder for redusert pris. For å opprettholde et jevnt og smooth resultat anbefales en refill hvert 1-2 år.

Skjønnhetsflekk: Varighet kan variere ift til hudtype og produkter som brukes. Anbefales å komme til påfyll innen 3-6 måneder for å en refill.

Pass på at dagsformen din er på topp: få tilstrekkelig med søvn, mat og drikke før behandling. Merk at eventuelle kontraindikasjoner kan føre til at behandlingen ikke kan utføres – eller at vi kan kreve godkjenning fra lege dersom det forekommer kontraindikasjoner/sykdommer.

 • Unngå soling/solarium og badstue de siste 48 timer før behandlingen.
 • Unngå syrebehandlinger de siste 10 dager før behandlingen.
 • Unngå koffein og alkohol samme dag.
 • Unngå selvbruning før behandling.
 • Unngå blodfortynnende medikamenter samme dag og gjerne dagen før.
 • Unngå all type hårfjerning på behandlingsområde to uker før behandling.

Lepper/lipliner: følg instruksene ovenfor. Dersom du er sterkt plaget med Herpes simplex på og omkring leppene, kan du kontakte lege for Zovirax tabeletter, for å forebygging evt. utbrudd etter behandling. Kjøp Zovirax krem reseptfritt på apoteket om du er lettere plaget. Dersom du har svært tørre lepper kan du gjerne prøve å skrubbe lett i noen dager før og tilføre rikelig med fuktighet.

Etter en behandling vil behandlingsområde vært sårt. Du skal derfor behandle område deretter for å unngå komplikasjoner og bivirkninger. Merk at fargen vil reduseres med 40-60%. Den første tiden vil derfor fargen være intens og mye sterkere enn sluttresultatet. Følg alltid instruksjonene som behandleren gir deg.

 • Unngå sol/solarium i 4 uker.
 • Unngå høy fysisk aktivitet den første uken. Samt svømmebasseng, badstue, sauna.
 • Unngå å klø eller plukke på det behandlede område. Eventuelle ruer skal ikke plukkes av.
 • Bruk solfaktor over det behandlende område for lengst varighet.
 • Unngå direkte kontakt med såper og parfymerte produkter de første dagene. Dette gjelder også sminkeprodukter.

Rett etter behandling kan behandlingsområde være hovent og rødt. Dette vil roe seg etterhvert. Fargen er sterk og intens med en gang, men vil fade 40-60%.

Lepper/lipliner: leppene kan kjennes såre og tørre ut, og vil begynne å flasse etter 2-3 dager. Smør leppene forsiktig med en nyåpnet, parfymefri og fargefri leppomade. Påfør gjerne med q-tips eller helt rene fingre.

Permanent sminke passer for alle som ønsker å fremheve naturlige trekk, ved hjelp av pigmenter som gir et semi-permanent uttrykk av sminke.

Lepper/lipliner: passer for deg som ønsker å markere lepper eller leppekant, for deg som ønsker å forstørre leppenes utseende eller jevne ut fargen på leppene. For de som har arr rundt leppen kan dette være løsningen for å skape et jevnt resultat igjen. Et svært kjent tilfelle er at pigmentene i leppene forsvinner med årene og gir uttrykk av mindre lepper. Med permanent sminke kan vi fylle inn den samme naturlige leppefargen, på steder som har mistet volum. 

Skjønnhetsflekk: passer for deg som ønsker å fremheve dine naturlige skjønnhetsflekker, for deg som ønsker å få skjønnhetsflekker eller dekke over arr.

Ja, du må være fyllt 18 år eller ha med samtykke av foresatte.

Før hver behandling gjennomgår vi en obligatorisk konsultasjon, hvor vi sammen går igjennom ønsket farge og resultat. Deretter finner vi farge sammen, måler og tegner opp med oppmålingsteknikker, før vi begynner behandlingsprosessen. Kunden godkjenner alltid det opptegnede forslaget før vi setter igang. 

Kosmetisk tatovering ligner tatovering, men fargen forblir i hudens øverste lag.

Helingsprosessen på leppene starter allerede første uken og varer et par uker. Etter ca. 4 uker ser du det endelige resultatet.

Velkommen til Emina

Gjør deg kjent med vår avbestillingspolicy

Forsinkelse
Vi ber om at alle våre kunder kommer presist og alene til sin time for å unngå unødvendig trafikk i lokalet. Reservasjoner som er mer enn 15 minutter forsinket vil forfalle med et gebyr på 85% av timens helhet.

Avbestilling av time
Avbestilling må skje senest 24 timer (arbeidsdager) før reservert tid. Kanselleringen som oppstår utenfor dette tidsrommet og/eller reservasjoner som ikke avbestilles vil bli belastet med 85% av reservasjonens helhet. Dette gjelder uansett grunnlag for kansellering av time.

Flytting av time
Dersom du ønsker å flytte timen din innen 24 timer før behandling, kan denne flyttes innen 7 dager fra opprinnelig tidspunkt, med forbehold om at det finnes ledige timer i det tidsrommet og mot et gebyr på 220,-

Avbestillingspolicy gjelder også for reservasjoner som er reservert innen 24 timer før behandling.