Permanent makeup

Det beste resultatet

Permanent makeup er en kosmetisk teknikk hvor vi tatoverer som et middel for å oppnå et resultat som likner sminke. Fordi vi tatoverer hudens øverste hudlag er dette en semi-permanent behandling som forsvinner ved celle fornyelse etter x år. Vi benytter oss av Biotek sine produkter, en av verdens ledene leverandør innen PMU.

Permanent makeup lipliner

Lipliner metoden passer deg som kun ønsker å ramme inn og konturere leppekanten. Behandlingen varer inntil 4 år og anbefales en behandling hver 2. år for påfyll av pigment.

Permanent makeup lepper

Permanent makeup har flere fordeler – når nålen penetreres ned i leppen eksfolierer den også leppen, og etterlater huden silkemyk! På grunn av at lepper gror ved hjelp av cellefornyelse gjør det også at man får helt ny og frisk hud etter gro-prosessen.

Permanent makeup lepper kan benyttes på svært mange felt : korrigering av lepper, kontur, forstørring av lepper – og et svært kjent tilfelle er at med årene forsvinner mye av pigmentet i leppen og man får en visjon av mindre lepper, da fyller vi inn der pigmentet har forsvunnet i samme farge som leppen har fra før.

Visste du at mere pigmentering på leppene assosieres med høyere blodsirkulasjon og at man er friskere, i bedre form og sunn? Noe som tiltrekker det motsatte kjønn.
Kosmetisk tatovering ligner tatovering, men fargen forblir i hudens øverste lag. Behandlingen varer i inntil 4 år! Utføres av Biotek Permanent Make-up artist

Permanent makeup skjønnhetsflekk

Én eller noen få skjønnhetsflekker har gjennom tidene vært ansett for å være meget pikante, særlig hos kvinner. På 1700-tallet laget man kunstige skjønnhetsflekker av sort taft, som man limte fast på huden, især i ansiktet.» Behandlingen varer i et år før det gradvis forsvinner ved fornyelse i huden.

Velkommen til Emina

Gjør deg kjent med vår avbestillingspolicy

Forsinkelse
Vi ber om at alle våre kunder kommer presist og alene til sin time for å unngå unødvendig trafikk i lokalet. Reservasjoner som er mer enn 15 minutter forsinket vil forfalle med et gebyr på 85% av timens helhet.

Avbestilling av time
Avbestilling må skje senest 24 timer (arbeidsdager) før reservert tid. Kanselleringen som oppstår utenfor dette tidsrommet og/eller reservasjoner som ikke avbestilles vil bli belastet med 85% av reservasjonens helhet. Dette gjelder uansett grunnlag for kansellering av time.

Flytting av time
Dersom du ønsker å flytte timen din innen 24 timer før behandling, kan denne flyttes innen 7 dager fra opprinnelig tidspunkt, med forbehold om at det finnes ledige timer i det tidsrommet og mot et gebyr på 220,-

Avbestillingspolicy gjelder også for reservasjoner som er reservert innen 24 timer før behandling.