Pedikyr

Pedikyr

En pedikyr handler om å gi pleie, stell og luksus til føttene. Vi tilbyr estetisk pedikyr av neglene og russisk pedikyr med og uten lakk, og kun enkel stell av tånegler. Dette er behandlinger som passer begge kjønn. 

Emina Skjønnhetssalong er en av få salonger i Norge som tilbyr russisk pedikyr.

Russisk Pedikyr

Russisk pedikyr er en komplett fotpleiebehandling som inkluderer hele foten med grundig fjerning av all død og hard hud. Under hele behandlingen benyttes det en unik teknikk med elektrisk fil som behandler både fot, tær, negler og neglebånd.

Behandlingen er populær i kombinasjon med semi-permanent gelelakk.

Ofte stilte spørsmål om PEDIKYR

Selvom pedikyr har mye lengre holdbarhet enn manikyr,  så anbefaler vi å utføre behandlingen 1 gang hver 1-2 mnd.

Neglene og semi-permanent lakk vil holde seg pent i opptil 8 uker, avhengig av hvor for neglene vokser og om man bruker neglebåndsolje og kremer.

Jevnlig pedikyr har flere helsemessige fordeler. Pedikyr som inkluderer behandling av hele foten bør utføres 1 gang i måneden for å fjerne død og hard hud. Dette kan motvirke smerter i føtter, knær og rygg, men også forebygge forekomst av inngrodde og betente negler.

Pedikyr er en velvære-behandling som passer for absolutt alle. Tenk deg at vi bruker føttene våre hver eneste dag og at de derfor blir belastet på ulikt vis. En pedikyr-behandling forebygger vondter og skader som er forårsaket hard hud og inngrodde negler på føttene, og opprettholder myke og veltstelte føtter.

Ja, selvfølgelig!

Russisk Pedikyr er en pedikyr behandlingen uten fotbad. Hele behandlingen krever en presis og unik teknikk med elektrisk fil. Hele foten behandles med elektrisk fil for å fjerne død og hard hud på en grundig måte, som gir et resultat som ikke klassisk pedikyr kan gi.

Velkommen til Emina

Gjør deg kjent med vår avbestillingspolicy

Forsinkelse
Vi ber om at alle våre kunder kommer presist og alene til sin time for å unngå unødvendig trafikk i lokalet. Reservasjoner som er mer enn 15 minutter forsinket vil forfalle med et gebyr på 85% av timens helhet.

Avbestilling av time
Avbestilling må skje senest 24 timer (arbeidsdager) før reservert tid. Kanselleringen som oppstår utenfor dette tidsrommet og/eller reservasjoner som ikke avbestilles vil bli belastet med 85% av reservasjonens helhet. Dette gjelder uansett grunnlag for kansellering av time.

Flytting av time
Dersom du ønsker å flytte timen din innen 24 timer før behandling, kan denne flyttes innen 7 dager fra opprinnelig tidspunkt, med forbehold om at det finnes ledige timer i det tidsrommet og mot et gebyr på 220,-

Avbestillingspolicy gjelder også for reservasjoner som er reservert innen 24 timer før behandling.