Negler

Negler

Vi tilbyr det beste fra begge verdener – for deg som kun ønsker å stelle dine egne negler, og du som ønsker lengre negler!

Gelelakk er en semi-permanent lakk som er sterkere en vanlig lakk og holder i to til tre uker. Dette er et flott alternativ for det som ønsker å kun stelle dine egne negler.

Gelenegler

En kunst som gir mange muligheter. Her støpes det gele på naturneglen, som gir et sterk resultat som varer lenge! Ved å støpe negler gir det oss ressurser til å forme de slik du ønsker, og oppnå ønsket resultat uavhengig av utgangspunkt. 

Disse neglene varer i opp til seks uker, men påfyll skal utføres senest hver fjerde uke. Deretter regnes som nytt sett.

Gelelakk

Gelelakk er en semi-permanent lakk, som har hybrid holdbarhet av gele og vanlig lakk. Denne typen lakk legges av en neglteknikker, hvor det benyttes en LED-lampe for at lakken skal herde. Dette resulterer i et jevnere resultat enn vanlig neglelakk, med varighet opptil tre uker.

Negledesign

Ønsker du design på neglene dine? Husk å booke dette som en tilleggstjeneste slik at vi får satt av nok tid.

Neglteknikerne hos Emina Skjønnhetssalong har lang erfaring med negldesign og tar alle utfordringer på strak arm. Velg blant fransk, baby boomer, streker, prikker, diamanter, glitter, shimmer og andre elementer. Ta gjerne med et bilde som inspirasjon.

Emina Cosmetics neglebåndsolje

Neglebåndsolje er nøvendig for deg som du er glad i å bruke neglelakk eller får påført gelenegler eller gelelakk. 

Neglene våre er bygget opp av flere lag, og mellom lagene er det keratin som fungerer som et slags “lim”. Når neglene er tørre betyr det at keratinet har fordampet og resulterer i at negler og neglebånd sprekker og separerer seg. Neglene vil trekke seg sammen og eventuelt kunstmateriale vil slippe taket på naturnegelen. 

Vi anbefaler å påføre denne veganske oljen 1-2 gaanger daglig.

Ofte stilte spørsmål om negler

Gelenegler varer opptil 3-6 uker og holder seg fint lenge, spesielt dersom du bruker neglebåndsoljer. De fleste kommer til påfyll hver fjerde uke, og vi anbefaler påfyll mellom 3 og 5 uker.

Gelenegler passer for deg som:

  • ønsker å forlenge egne naturnegler.
  • ønsker kunstnegler som kan formes slik du ønsker.
  • driver med mer fysisk arbeid og trenger sterkere negler.
  • vil ha velstelte negler.

Nei. En god negletekniker utfører behandlingen på en skånsom og sikker måte, som ikke er skadelig for naturneglen. Hos Emina benytter vi produkter som styrker din naturnegl.

 

Hvis du river av den kunstige neglen er det skadelig. Vi anbefaler at du heller booker en time for fjerning av negler.

Gelelakk varer opptil 3-6 uker og holder seg fint lenge, spesielt dersom du bruker neglebåndsoljer. De fleste kommer til påfyll hver fjerde uke, og vi anbefaler påfyll mellom 3 og 5 uker.

Glelakk passer for deg som:

  • ønsker å ta utgangspunkt i egne naturnegler.
  • har god lengde og styrke på naturneglene.
  • ønsker å ha velstelte negler hele tiden.
  • ønsker jevn og forsterkende lakk.
  • driver med mindre fysisk arbeid.

Ja, selvfølgelig. Du booker en vanlig negletime, så konsulterer vi alltid på timen hva som er best for å oppnå ønsket resultat. Vi anbefaler at du bruker neglebåndsolje og forsøker å ikke bite på neglene før timen.

Ja, du må være fylt 18 år for å få negler hos oss. Men dersom du har med samtykke av foreldre, kan du få negler fra du er 16 år.

Ja, alt design må bookes inn som en tilleggstjeneste slik at vi får satt av nok tid. Ta gjerne med inspirasjonsbilder til timen din.

Velkommen til Emina

Gjør deg kjent med vår avbestillingspolicy

Forsinkelse
Vi ber om at alle våre kunder kommer presist og alene til sin time for å unngå unødvendig trafikk i lokalet. Reservasjoner som er mer enn 15 minutter forsinket vil forfalle med et gebyr på 85% av timens helhet.

Avbestilling av time
Avbestilling må skje senest 24 timer (arbeidsdager) før reservert tid. Kanselleringen som oppstår utenfor dette tidsrommet og/eller reservasjoner som ikke avbestilles vil bli belastet med 85% av reservasjonens helhet. Dette gjelder uansett grunnlag for kansellering av time.

Flytting av time
Dersom du ønsker å flytte timen din innen 24 timer før behandling, kan denne flyttes innen 7 dager fra opprinnelig tidspunkt, med forbehold om at det finnes ledige timer i det tidsrommet og mot et gebyr på 220,-

Avbestillingspolicy gjelder også for reservasjoner som er reservert innen 24 timer før behandling.