Massasje

For ro og avslapping

Vi utfører klassisk massasje, også kjent som svensk massasje – dette er en av de mest utførte massasjeformene i den vestlige verden. Behandlingen er konsentrert rundt muskler, hud og bindevev. En standard 30 minutter massasje fokuserer primært på rygg og nakke, mens 45 og 60 minutter massasje fokuserer på hele kroppen og ønsket problem-områder. 
 
Behandlingen utføres i en rolig og avslappende atmosfære, hvor hovedfokuset er å gi deg hvilepuls og få ladet opp batteriene. 

Velkommen til Emina

Gjør deg kjent med vår avbestillingspolicy

Forsinkelse
Vi ber om at alle våre kunder kommer presist og alene til sin time for å unngå unødvendig trafikk i lokalet. Reservasjoner som er mer enn 15 minutter forsinket vil forfalle med et gebyr på 85% av timens helhet.

Avbestilling av time
Avbestilling må skje senest 24 timer (arbeidsdager) før reservert tid. Kanselleringen som oppstår utenfor dette tidsrommet og/eller reservasjoner som ikke avbestilles vil bli belastet med 85% av reservasjonens helhet. Dette gjelder uansett grunnlag for kansellering av time.

Flytting av time
Dersom du ønsker å flytte timen din innen 24 timer før behandling, kan denne flyttes innen 7 dager fra opprinnelig tidspunkt, med forbehold om at det finnes ledige timer i det tidsrommet og mot et gebyr på 220,-

Avbestillingspolicy gjelder også for reservasjoner som er reservert innen 24 timer før behandling.