Hudpleie

Chemical Peeling Facial Beauty Treatment.

Kjemiske Peels

Ekseption kjemiske peel bygger på langvarig og omfattende forskning. Behandlingene gir rask forbedring av huden når det gjelder rynker, pigmentering, store porer, akne, sensibel hud og ulike typer eksem.

ekseption gjenoppbyggende hudprogram forbereder, forsterker, reparerer og beskytter huden. Ved å reparere skader som allerede har oppstått, forebygge fremtidige skader, styrke en sunn hud og bekjempe synlige tegn på aldring oppnås de aller beste resultatene.

Du vil se en tydelig forbedring av hudens tekstur og oppnå en fin glød allerede etter første behandling.

Ekseptional quick fix

Ønsker du en full hudpleiebehandling på halve tiden? Da er dette behandlingen for deg! Vi gir deg en kick start på ditt nye hjemmebehandlings-regime på kun 45 minutter. Ekseptional quick fix er en behandling for deg som foretrekker å pleie huden hjemme og kun ta behandling noen få ganger i året

Beautiful woman smells flower. skin care beauty
Happy Woman Listening to Music

Ekseptional glow

En meget effektiv retinol-behandling for deg som ønsker en klarere hud, mindre linjer, jevnere hudtone og en en umiddelbar strålende glød! Perfekt før den store festen!​ Du vil oppleve både umiddelbare resultater og resultater på lang sikt – ta kuren på to behandlinger med 30 dagers mellomrom for maksimalt resultat

Ekseptional detox

Sliter du med at huden din blir uren i perioder? Eller at du får tørre flekker enkelte steder i ansiktet? Da kan denne behandlingen hjelpe deg. ekseptional detox løser opp døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen i tillegg til å stabilisere pH-verdien i huden din slik at den er bedre rustet til å motstå angrep fra ugunstige bakterier.

Massaging Face
Closeup face of young beautiful woman with a healthy clean skin.

Ultimate anti age

Opplever du at huden «sagger» litt og kjennes tørr ut uansett hva du smører deg med? Da passer denne behandlingen til deg. Ultimate anti-age peel og peptid behandling strammer opp, styrker og sluser inn hyaluronsyre. Perfekt å gjøre som er kur på 2 – 4 behandlinger.

Ultimate pigment reducer

Hyperpigmenteringer kan være vanskelig å bli kvitt, og det krever at du er flink til å følge de rådene som terapeuten gir. Ultimate white up forebygger og forbedrer hyperpigmenteringer på en skånsom og effektiv måte uten å virke irriterende på hudoverflaten – en bonus er at sammensetningen i tillegg gir reduksjon av fine linjer og rynker.

Natural woman beauty eyes smile female casual portrait

Ultimate pure skin

En aknehud kan være både dehydrert og sensitiv, derfor er det viktig hvilke behandlinger du velger og ikke minst hvilke produkter du bruker for å behandle huden hjemme. Ultimate pure har en skånsom tilnærming til uren hud, og selv om den er tøff mot urenhetene, så er den snill med huden din.

Goodbye redness

Goodbye redness er en beroligende, pleiende og utrensende behandling som er effektiv på en skånsom måte.​Dette er også en utmerket behandling for deg som sliter med sprengte blodkar, mørke flekker etter akne og en svært sensitiv hudtilstand

Woman receiving facial mask at beauty salon

Bye dry

Den perfekte behandling for en dehydrert hud , uansett hudtype. Ingrediensene har en dobbeltvirkende effekt; de re-fukter en dehydrert hud samtidig som de justerer lipidbalansen opp eller ned – alt etter hva huden trenger. Uansett hvilken hudtype du har, kan huden din være fuktfattig.

Når huden mangler fukt vil den oppleves tørr, stram og varm. Og har du en fet hud vil talgproduksjonen oppjusteres for å kompensere for fuktmangelen. I denne seansen dobbelrenses og peeles huden, blodsirkulasjonen økes, masken som legges velges utifra DIN hud og hva den trenger.

Huden vil ha en plumpet og silkemyk følelse når behandlingen avsluttes. Behandlingen kan tas en gang eller som en kur; alt etter hvordan hudtilstanden din er.

Velkommen til Emina

Gjør deg kjent med vår avbestillingspolicy

Forsinkelse
Vi ber om at alle våre kunder kommer presist og alene til sin time for å unngå unødvendig trafikk i lokalet. Reservasjoner som er mer enn 15 minutter forsinket vil forfalle med et gebyr på 85% av timens helhet.

Avbestilling av time
Avbestilling må skje senest 24 timer (arbeidsdager) før reservert tid. Kanselleringen som oppstår utenfor dette tidsrommet og/eller reservasjoner som ikke avbestilles vil bli belastet med 85% av reservasjonens helhet. Dette gjelder uansett grunnlag for kansellering av time.

Flytting av time
Dersom du ønsker å flytte timen din innen 24 timer før behandling, kan denne flyttes innen 7 dager fra opprinnelig tidspunkt, med forbehold om at det finnes ledige timer i det tidsrommet og mot et gebyr på 220,-

Avbestillingspolicy gjelder også for reservasjoner som er reservert innen 24 timer før behandling.